• Onko jokin asiakkaanne/kolleganne viesti jäänyt roskapostisuodattimeen?
  • Voitte valkolistata heidän sähköpostiosoitteensa eli hän ohittaa sitten roskapostisuodatuksen.
  • Kirjautukaa cPaneliin.

• Menkää “Spam Filters” -sivulle.

• Skrollatkaa alas ja klikatkaa “Show Additional Configurations”.

• Klikatkaa yllä olevan kuvan kohtaa ja asettakaa sähköpostiosoite kenttään, jonka viestin haluatte saapuvan roskapostisuodatuksen ohi.
  • Muistaka tallentaa muutos painamalla “Update Whitelist” nappia.