Hyvä asiakkaamme,

Telia One -muutosmatkamme jatkuu, kun sulautamme tämän vuoden aikana Telia Inmics-Nebula Oy:n liiketoiminnan osaksi Telia Finland Oyj:n ja Telia Cygate Oy:n liiketoimintoja.

Telia Inmics-Nebula Oy liiketoiminnan sulautuminen tapahtuu kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe tapahtuu 1.10.2023, jolloin osa palveluista ja palvelusopimuksista siirtyvät Telia Finland Oyj:lle, ja josta olemme tiedottaneet Telia Finlandiin siirtyvien palveluiden osalta asiakkaita jo aiemmin. Telia Cygate Oy:n osalta sulautuminen tapahtuu 31.10.2023, jolloin alla olevat palvelut ja palvelusopimukset siirtyvät Telia Cygate Oy:lle.

Telia Cygateen siirtyvät palvelutTelia Finlandiin siirtyvät palvelut
IT infra -laitteet: palvelimet, tallennus, verkko yms.Laitteet ja tarvikkeet (Mobile, PC)
Palvelulaitteet (IT infra)Palvelulaitteet (Mobile, PC)
Sovellukset ja lisenssitKonesali Colocation
Pilvi- ja kapasiteettipalvelutTelia Kotisivu-, Webhotel- ja Domain-palvelut
Hallintapalvelut infra- ja pilvipalveluille  Loppukäyttäjätuki
ValvontapalvelutLaitteiden elinkaari- ja hallintapalvelut
TietoturvapalvelutPalvelupäällikköpalvelut
Tuottavuus-, etätyö- ja kokoustilaratkaisut
Konsultointi-, koulutus-, projekti- ja arkkitehtipalvelut

Sulautumisten myötä Telia Inmics-Nebula Oy:n Y-tunnus poistuu ja yritys lakkaa olemasta 31.10.2023.

Palvelusopimuksenne edellä mainittujen palveluiden osalta siirtyy samassa yhteydessä Telia Cygatelle ja Telia Cygate Oy:n vastattavaksi.  Samalla myös maksu- ja laskutustietomme tulevat muuttumaan. 1.11.2023 alkaen palveluiden laskuttaja on Telia Cygate Oy, minkä myötä laskuttajan tilinumero vaihtuu, laskun ulkoasu sekä sähköpostitse toimitettavien laskujen lähettäjätieto voivat muuttua. Huomioittehan, että laskut tulee aina maksaa niistä löytyvillä maksutiedoilla.

Tavoitat meidät toistaiseksi edelleen tutuista asiointikanavista. Mahdollisista muutoksista ja palvelukatkoista tiedotamme asiakkaitamme erikseen. Ajantasaiset yleiset yhteystietomme löydät:

Telia Inmics-Nebula PK- ja Suuryrityksetwww.telia.fi/yrityksille/yhteystiedot

Lue lisää ja seuraa muutosmatkaamme: https://www.telia.fi/yrityksille/muutosmatka.

Terveisin,

Matti Eloholma

CEO, Telia Cygate Oy