MySQL-tietokannan taulujen korjauksen voi tehdä cPanel-hallintapaneelin kautta sieltä löytyvää phpMyAdmin-työkalua käyttäen.

• Valitkaa phpMyAdminin vasemmalta reunalta korjattava tietokanta painamalla sen nimeä

• Ruudun oikealle puolelle aukeaa lista tietokannan tauluista, rullatkaa sivun alareunaan
  • Sivun alareunassa valitkaa kaikki listan taulut “Check All”-valinnalla. Voitte myös halutessanne valita vain yhden tai useamman taulun listasta.
  • Tämän jälkeen valitkaa ruksin oikealta puolelta “With selected:” -pudotusvalikon listasta “Repair table”

• Kun toimenpide on valmis tulee sivun yläreunaan teksti “Your SQL query has been executed successfully”. Toimenpiteen kesto riippuu tietokannan koosta.