cPanelin päivityksen aikana Horde webmail-ohjelma poistui ja jäljelle jäi Roundcube.

Tässä hävisi valitettavasti Roundcubessa kalenteri- ja kontaktimerkinnät näkyvistä. Nämä saa takaisin seuraavan ohjeen avulla.

Ensin pitää kirjautua sisään omaan cPanelin. Tämä onnistuu seuraavasti:

https://kb.webhotelli.fi/cpanel-palvelunhallintaan-siirtyminen/

Tämän jälkeen valitse File Manager (Tiedostonhallinta)

Seuraavaksi päästään omien tiedostojen hallintaan missä näkyy kaikki kansiot.

Tarvittavat tiedostot löytyvät hakemistossa /home/käyttäjätunus/.cpanel/icals/

Seuraavassa ikkunassa näkyy lista sähköpsotiosoitteista jotka päättyvät .ics.

Tallenna tämä tiedosto.

Tämän jälkeen kirjaudu Roundcube webmailiin.

Paina “Calendar” ja sen jälkeen ylhäältä oikealta “Import”

Tämän jälkeen valitse “Browse” ja valitse tallentamasi .ics-tiedosto. Tämän jälkeen Import.

Tämän jälkeen kalenteri- ja kontaktitiedot latautuvat kyseisen sähköpostiosoitteelta ja tulevat takaisin näkyviin Roundcubeen.