Uudistamme webhotellipalveluitamme ja siirrämme palvelut täysin uudelle alustalle. Osana tätä muutosmatkaa yhtenäistämme palveluitamme päivittämällä pakettinne Platinumiin ennen varsinaista siirtoprojektia. Seuraavat uudistukset julkaistaan 1.4.2023.

Mikä kaikki muuttuu?

Tämä ensimmäinen päivitys ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä, eikä muutos aiheuta käyttökatkosta palvelusi toimintaan.

Päivitämme palvelupaketin puolestasi 1.4.2023, mutta hintamuutos astuu voimaan vasta nykyisen laskutuskauden päätyttyä. Jatkossa hinta tulee olemaan 7,99 euroa/kk + alv 24 % (1,92 euroa). Saat käyttöösi lisää ominaisuuksia ja kapasiteettia (tarkemmat tiedot alla).

Mitä palveluita muutos koskee?

Muutos koskee ainoastaan Bronze-, Silver- ja Gold-webhotelleja. Muutos ei koske domainparkkia eikä muita lisäpalveluita.

Paketin ominaisuudet päivityksen jälkeen

Levytila: 25 Gt (aiemmin 1–5 Gt)

Kuukausiliikenne: 100 Gt (aiemmin 10–50 Gt)

Sähköpostilaatikoita: 50 kpl (aiemmin 5–20 kpl)

Lisäksi uusi paketti sisältää muun muassa nämä suositut ominaisuudet: MySQL-tietokannat, alidomainit sekä web-sovellusten asennustyökalu Installatronin.

Muutosterveisin,

Kumppanisi Telia Inmics-Nebula

Webhotelli.fi / Asiakaspalvelu

Tuki – tuki@webhotelli.fi

Asiakaspalvelu: 0800 153 916 (pvm / mpm, avoinna ma-pe klo 10-14)