CPanel-palvelunhallinnassa voitte hallita sopimuksenne palveluita esimerkiksi suorittamalla niille erilaisia teknisiä muutoksia. CPanel-hallintapaneeliin kirjautudaan Webhotelli.fi -tukiosion kautta. Seuraavassa ohjeessa on kuvattu, kuinka pääsette kirjautumaan palvelunhallintaan.

• Päästäksesi palveluiden hallintaan, klikkaa palvelun perästä linkki Hallintaan ja kirjaudu sisään cPanel-käyttäjätunnuksella sekä salasanalla.