Teknisessä cPanel-palvelunhallinnassa voitte hallita sopimuksenne palveluita esimerkiksi suorittamalla niille erilaisia teknisiä muutoksia. Hallintapaneeliin kirjautudaan Webhotelli.fi -tukiosion kautta. Seuraavassa ohjeessa on kuvattu, kuinka pääsette kirjautumaan palvelunhallintaan.

HUOM: Tämä ohje pätee vain jos verkkotunnuksesi sivustoliikenteen määrittävä A-tyypin DNS-tietue ohjaa meidän Webhotelli.fi palvelimelle. Mikäli sivustosi on toisen palveluntarjoajan ylläpidossa, Hallintaan-linkki ei näy ja tällöin tiedustele cPanel-kirjautumisosoitetta asiakaspalvelumme kautta.

• Päästäksesi palveluiden hallintaan, klikkaa palvelun perästä linkki Hallintaan ja kirjaudu sisään cPanel-käyttäjätunnuksella sekä salasanalla.