Webhotelli.fi tukiosiossa voitte mm.

• hallita sopimuksen yhteystietoja
  • tarkastella laskutushistoriaa
  • tarkastella sopimuksen palveluita ja niiden tilannetta.
  • kirjautua CPanel-hallintapaneeliin
  • avata työpyynnön asiakastukeen
  • sekä tarkastella uusimpia tiedotteitamme.

Seuraavassa ohjeessa on kuvattu kuinka tukiosioon kirjaudutaan ja mistä saatte tarvittaessa kirjautumistunnukset palveluun.

• Kirjaudu Webhotelli.fi:n tukisivustoon osoitteessa: https://www.webhotelli.fi/tuki.php
  • Mikäli et tiedä nykyisiä salasanojasi, löydät tunnukset tukisivustoon laskultasi. Alla olevassa kuvassa on havainnollistettu sekä asiakasnumero sekä salasana, joilla pääset kirjautumaan sisään. Mikäli tarvitsette apua kirjautumistunnusten selvittämisessä, olettehan yhteydessä asiakastukeemme.