CPanel-palvelunhallinnassa voitte hallita sopimuksenne palveluita esimerkiksi suorittamalla niille erilaisia teknisiä muutoksia. CPanel-hallintapaneeliin kirjautudaan Webhotelli.fi -tukiosion kautta. Seuraavassa ohjeessa on kuvattu, kuinka voitte vaihtaa CPanel-hallintapaneelin salasanan.

• Päivitä salasana klikkaamalla Salasana, joka lukee palvelun perässä. (Mikäli salasana-tekstiä ei näy, olethan yhteydessä asiakastukeemme).