• Voitte säätää cPanelista roskapostisuodatusta tiukemmalle.
  • Varmistakaa kuitenkin ensin, että roskapostisuodatus on ylipäätään päällä. Täällä ohjeet sitä varten: Roskapostisuodatus päälle
  • Kirjautukaa cPaneliin.

• Klikatkaa “Spam Filters”

• klikatkaa kohtaa “Configure Spam Box Settings” ja seuraavalta sivulta klikatkaa kohtaa “Spam Threshold (required_score)”
  • Lukema on usein vakion 5.0. Voitte muuttaa sen vaikka 4.5 tai 4.0. Mitä pienempi numero on, niin sitä helpommin roskapostisuodatin merkkaa viestit roskapostiksi. Olkaa varovaisia!
  • Lopuksi painakaa “Update Scoring Options” nappia, jotta säädöt tallentuvat.