Tukeemme on saapunut paljon yhteydenottoja että “sähköpostipalveluni ei toimi” tai “cPanel tunnukseni ei toimi”.

Tiedotimme 19.6.2024 että domainisi.fi palvelu siirretään uudelle palvelimelle.
Samassa tiedotteessa oli myös siirtopäivä ilmoitettu.

Käytännössä tärkein tieto saapuneessa viestissä on alla:
(HUOM! Korvaa kohdat XXX alla olevasta “uusi osoite” listasta)

Verkkotunnus – domainisi.fi
Uusi palvelinosoite – webXXX.webhotelli.fi
Uusi IP-osoite – “Tarkasta tiedote!”

Käytännössä kaikki muu pysyy samana, mutta cPanelin ja sähköpostin palvelimet vaihtuvat.

cPaneliin pääsette tuon siirtymän jälkeen linkistä https://webXXX.webhotelli.fi:2083/

Webmailiin pääsette https://webXXX.webhotelli.fi:2096/

Jos teillä on käytössä sähköpostitili puhelimessa tai jossain toisessa erillisessä ohjelmassa, niin sähköpostin palvelimet tulee vaihtaa:

Saapuvan postin palvelin: webXXX.webhotelli.fi
Lähtevän postin palvelin: webXXX.webhotelli.fi

On mahdollista, että sähköpostiohjelmassa tai puhelimessa sähköpostitili on poistettava ja lisättävä uudelleen.

Lista palvelinmuutoksista

Vanha osoiteUusi osoite
web121.webhotelli.fiweb140.webhotelli.fi
web122.webhotelli.fiweb141.webhotelli.fi
web123.webhotelli.fiweb142.webhotelli.fi
web124.webhotelli.fiweb143.webhotelli.fi
web125.webhotelli.fi (verkkotunnukset alkaen A – L)web144.webhotelli.fi
web125.webhotelli.fi (verkkotunnukset alkaen M – Z)web145.webhotelli.fi
web126.webhotelli.fiweb146.webhotelli.fi
web127.webhotelli.fiweb147.webhotelli.fi
web128.webhotelli.fiweb148.webhotelli.fi
web129.webhotelli.fi (verkkotunnukset alkaen A – K)web149.webhotelli.fi
web129.webhotelli.fi (verkkotunnukset alkaen L – Z)web150.webhotelli.fi
web130.webhotelli.fiweb151.webhotelli.fi
web131.webhotelli.fi (verkkotunnukset alkaen A – K)web152.webhotelli.fi
web131.webhotelli.fi (verkkotunnukset alkaen L – Z)web153.webhotelli.fi

Pahoittelut ylimääräisestä vaivasta.