Voitte vaihtaa PHP:n version kätevästi cPanelista.

• Menkää MultiPHP:n hallintaan.

• Laittakaa täppä domainiin, jonka PHP:n version haluatte vaihtaa.
  • Valitkaa pudota valikosta haluamanne PHP versio.
  • Painakaa “Käytä”

VIRHELOKITIEDOSTOJEN TARKASTELU

Lokitiedostojen tarkastelu voi olla hyödyllistä mahdollisen vianselvityksen tekemiseksi. Esimerkiksi mikäli sivustonne näyttää “Internal Server Error” virhettä PHP-muutoksen jälkeen, voitte tarkistaa mistä ongelma johtuu cPanel hallintapaneelin “Errors” (Virheet) työkalun kautta:

Suosittelemme myös tarkistamaan sivuston juurihakemistoon public_html mahdollisesti muodostuvan “error_log” virhelokitiedoston.